Festsal

SalTallerkenBordLaksTrappeBilledeVindueSofaBordDessertSalKøkken

Vores festsal har plads til op til 70 personer, men er også hyggeligt, hvis I kun er et selskab på 30, så uanset, om det er den runde fødselsdag, bryllup, konfirmation, barnedåb, mindehøjtidelighed eller anden familiefest, kan Huset i Hejls være den stemningsfulde ramme om festen.

Festsalen kan lejes, så i selv sørger for alt. Eller vi kan stå for alt, lige fra bordækning, blomster, servering, menu og drikkevarer, så i blot skal møde op til festen!

Ring til Betina på 30 25 85 00 og hør om mulighederne.

Er der brug for overnatning til nogle af gæsterne, har vi 16 sengepladser i vores bed & breakfast-værelser på førstesalen. Se priser under bed & breakfast

I tilknytning til festlokalet ligger det velindrettede og moderne køkken med tre store ovne, 10 gasblus og industriopvaskemaskine. Der er både god mulighed for, at I selv kan lave mad eller få maden leveret udefra, så den blot skal anrettes i køkkenet.

Der er fuldt service til 70 personer.

Når I holder et arrangement hos os, sørger vi for det tunge arbejde med at stille borde og stole op efter jeres ønsker og rydder dem væk igen.

I den store have udenfor er der plads til boldspil, og hyggekroge med borde og stole giver god mulighed for, at I også kan være udenfor i løbet af dagen.

Parkering: Huset i Hejls har stor parkeringsplads lige uden for døren.

Prisliste for leje af festsal:

Fredag-Lørdag eller Lørdag-Søndag 24 timer fra 9-9

3500,- og 1500,- til rengøring. i alt kr. 5000,-

Incl. opstilling og nedtagning af borde,stole sæbe, håndklæder, viskestykker, karklude og toiletpapir

Leje af festsal til for eksempel dans, kursus eller foredrag

Ring gerne til Betina på 30 25 85 00, så vi kan få en snak om, hvordan jeres fest kan blive præcis, som I gerne vil have det. Vi gør altid meget for, at vores gæster føler sig godt tilpas og får en god oplevelse.